Testimonials


Individuelle Flow-sessioner …

Nyeste klient-udtalelser:

2023, Ida Tangsgaard Jensen, psykoterapeut:

Kære Lisbeth, tusind tak for en fantastisk session i dag. Du har en dejlig, rolig og kompetent måde at guide og rumme det, som sker. 😍🫶 Jeg er superglad for, at jeg fik gjort mit livsformål skarpt og tydeligt.🙏Jeg er også helt overvældet over, hvor mange negative overbevisninger du fangende og fik forløst. 🫶 Nu mærker jeg en hel anden lethed, når jeg tænker på de opgaver, der venter.🌹

Jeg kan på det varmeste anbefale dig til andre, der gerne vil have forløst gamle traumer, negative overbevisninger og modstande! ❤️

2023, Anniken Poulsson Beer, leder av foreningen IVK Norge – norsk sirkel for ikkevoldskommunikasjon:

Ved min session hos Lisbeth opplevde jeg, at Lisbeth har en helt spesiell evne til å tune inn på det som ligger i mitt energifelt. Hennes nærvær og intuisjon kunne meget godt merkes og hun guidet meg trygt mot min sjels misjon her i livet. Å oppnå kontakt med min misjon betyr, at jeg kan bruke mitt potensiale og sette inn mine krefter på en måte, som gir mening for både meg selv og omverdenen.

Jeg kan varmt anbefale en session med henne.

Annikens testimonial oversat til dansk:

2023, Anniken Poulsson Beer, leder af foreningen IVK Norge – Norsk forening for ikke-voldelig kommunikation:

Under min session med Lisbeth oplevede jeg, at Lisbeth har en helt særlig evne til at tune ind på, hvad der er i mit energifelt. Jeg mærkede tydeligt hendes nærvær og intuition, og hun guidede mig sikkert mod min sjæls mission her i livet. At opnå kontakt til min mission betyder, at jeg kan bruge mit potentiale og investere mine kræfter på en måde, der giver mening for både mig selv og omverdenen.

Jeg kan varmt anbefale en session med hende.

2023, Diya Friis, sundhedsmedarbejder og clairvoyant healer:

Jeg var til Flow-session hos Lisbeth Ejlertsen og oplevede, hvordan hun på ganske kort tid kunne lytte sig ind og identificere endog meget dybtliggende og hæmmende overbevisninger, som har begrænset min livsudfoldelse og lykke, så længe jeg kan mindes. Herefter guidede hun mig ind i en dyb healing, som har givet mig dyb indsigt, forståelse og frihed i en grad, som jeg førhen ikke troede mulig. Af hjertet tak!

2023, Anne-Grethe Kousgaard, kunstner:

Efter et pludseligt dødsfald i min familie, var jeg både chokeret og ked af det. Jeg fik en session hos Lisbeth, der blidt guidede mig ind i en behagelig meditativ tilstand. Jeg blev i den under hele sessionen, der varede ca. halvanden time. I denne meditative tilstand talte Lisbeth til min underbevidsthed og hjalp mig med at give slip på gamle mønstre og overbevisninger. Det føltes trygt og enkelt og havde stor effekt. Bagefter følte jeg en lethed og klarhed i mig, som om en masse brikker var faldet på plads, og følelsen har holdt nu mange uger efter. Magisk…. Kan anbefale andre at prøve denne unikke helende metode med Lisbeth.

2023, Anja Bisgaard Engelund, dyrlæge:

Mine Flow-sessioner hos Lisbeth har virkelig været en øjenåbner for mig. De har øget min livsglæde mere end jeg nogensinde havde turde håbe på. I næsten 10 år har jeg levet med konsekvenserne af stress og depressioner. På mange måder begrænsede det mit liv og min dagligdag i en grad, så jeg følte mig dybt hæmmet.

Lisbeth har hjulpet mig tilbage til et sted i livet, jeg aldrig troede, jeg skulle komme til igen. Jeg har fundet troen på mig selv igen, både i min rolle som mor og ægtefælle. Jeg har endda fået min arbejdsglæde tilbage og stolet nok på mig selv til endelig at finde vejen tilbage til mit fag. 

Jeg har i årevis sideløbende med min lange sygdomsperiode gået regelmæssigt hos en dygtig psykolog. Det har uden tvivl rykket mig et stort stykke af vejen tilbage til en tålelig tilværelse, men det er først efter mit møde med Lisbeth, at jeg føler, jeg endelig kan se “målstregen”. Jeg har fundet styrke til at gå de sidste skridt videre mod det gode liv, som jeg i så mange år kun har turde drømme om. Under mine sessioner hos Lisbeth føler jeg endelig, at der er blevet ryddet helt op i mit sind. 

Samtidig giver det mig stor glæde, løbende at modtager hjælp fra hende til de mange negative tanker, som min underbevidsthed konstant samler på. Hver gang jeg er færdig hos Lisbeth, kører jeg derfra let om hjertet og med en følelse af, at mit hoved er klart og føles let. Det er mig stadig en gåde, hvordan hun kan fornemme hvilke ting, som er vigtige for min underbevidsthed, at vi tager fat i. Jeg må bare sige, at hun gang på gang rammer plet med følelser og situationer, som jeg har gennemlevet og været påvirket af.

2023, Susanne Andreasen, egen virksomhed:

Jeg har fået en Flowsession hos Lisbeth Ejlertsen, det var en fantastisk oplevelse.

Tanker og svære beslutninger i min virksomhed stoppede mig i at handle …

Jeg stod over for at tage nogle beslutninger – om jeg skulle supplere mine ydelser med et nyt fokusområde eller blot fortsætte med den nuværende kurs?

Jeg fik afklaring på beslutningen, det gav en stor ro i mig. Jeg fik også opløst en masse gamle overbevisninger – kendte som ukendte, traumer og andre ubevidste stopklodser vedrørende det økonomiske område.

Det føltes godt med roen, og samtidig mærkede jeg en klar følelse af forbundethed.

Næste gang tanker og svære beslutninger stopper mig i at handle, vil jeg helt klart vælge at få en Flow-session hos Lisbeth. Tænker også på at tage et forløb for at se, hvad det kan gøre for mig og min virksomhed. En kæmpe anbefaling herfra.

2023, Linnea Soziia Starrzent, specialpædagog:

Jeg oplevede, at Lisbeth meget hurtigt førte mig ind i et fælles hjerte-rum.

Herefter testede hun ind i min underbevidsthed (efter hun havde spurgt, om hun måtte.)

Lisbeth fandt hurtigt, at jeg havde/har nogle overbevisninger fra mange tusind år tilbage, hvor den ene hed: “Jeg må ikke trække vejret.”

(Det skal siges, at jeg har astma/Kool, som jeg har haft hele dette liv.)

Fordi jeg ikke er klar over disse overbevisninger i min underbevidsthed, er det svært selv at gøre noget, så ved hjælp fra Lisbeth fik vi hul på “bylden”. 

Det hjalp et par dage, der er flere, der står i kø, mærker jeg.

Jeg er glad for at være med i Lisbeths gruppe på Facebook med at skabe mere flow.

Jeg oplever hende som meget kompetent og kærlig i sin måde at være på ud fra hjertet.

Tusind tak for at kende dig, Lisbeth. ❤️

Tidligere klient-udtalelser:

Mette Frost, filosof- bac. psyk.-Socialpæagog

Efter at have læste Lisbeths bog ”Flow – følg glæden og energien” vidste jeg, at jeg på et tidspunkt skulle snakke med hende. Et halvt år efter bød lejligheden sig …

Jeg arbejdede selv med Flow og coaching og ville gerne have en del mere ” blus” på min livsglæde. Jeg ringede til Lisbeth for at bestille hende som personlig coach. Lisbeth fortalte, at hun pt. arbejdede med Peak States-metoden og traume terapi.  Jeg tænkte, jeg har da ingen traumer, men- ja, lad os prøve det.

Jeg ankom hos Lisbeth i Vrads og blev budt indenfor. Lisbeth fandt et par hjemmesko til mig. Hun fandt dernæst et tæppe til mig og- ja, jeg følte mig i den grad kærligt taget imod.

Efter vi havde snakket om, hvad jeg gerne ville arbejde med, gik vi i gang med sessionen. Det var en utrolig stærk oplevelse, og jeg græd undervejs.

Da sessionen var slut, følte jeg mig bogstaveligt talt som født på ny. Jeg havde voldsomt meget glæde og overskud, og- ja, var klar til at kysse hele verden. Normalt er jeg ellers en noget mere reserveret type.

Anyway- Jeg har i 8 år gået med pandebånd pga. bihule og pandehulebetændelse. Efter et par behandlinger hos Lisbeth kunne jeg smide pandebåndet, og nu, hvor der er gået næsten et år siden min sidste behandling, bruger jeg stadig ikke pandebånd – en kæmpe frihed …!

Summasumarum – at blive behandlet af Lisbeth og hendes Peak States metode har for mig medført, at mine smerter er forsvundet. Jeg står mentalt bedre fast på mine ben, og jeg føler langt oftere livsglæden strømme i mig.

Marianne Aaen, ingeniør & lærer:

Denne – min eneste Flow-session – viste sig at blive de mest effektive to timer, jeg har brugt i nyere tid…

Inden vi mødtes, var jeg blevet bedt om at overveje, hvad jeg ville arbejde med. Jeg blev hurtigt klar over, at jeg ønskede at sætte mig selv i stand til at finde et nyt arbejde.

Men da vi kom i gang med at snakke i det hyggelige behandlerrum, blev det klart, at jeg var frustreret over en person i min omgangskreds, en relation til en ven, som jeg var lidt i oprør over. Mine følelser omkring, hvordan jeg selv havde ageret i en konkret situation, gik mig temmelig meget på – det var herfra vi startede sessionen / samarbejdet. Her på bagkanten har jeg svært ved at være konkret om det præcise indhold, men under forløbet oplevede jeg mig guidet gennem flere lag af tid niveauer og generationer.

Storvask: Det egentlige emne for sessionen viste sig faktisk at være min manglende evne til AT SÆTTE MIG I STAND TIL AT TRÆFFE MINE EGNE VALG FOR MIG SELV og ikke valg af hensyn til, hvad jeg mente andre forventede af mig – eller valg af hensyn til, hvad jeg mente måtte være familiens behov … Men det blev jeg først klar over bagefter. Dette mønster viste sig at være knyttet til familien – det gik igen gennem generationer i familien – et såkaldt generations-traume.

Under snakken kom jeg til at tænke på forholdet til min nu afdøde faster. Jeg havde følt mig låst i forhold hende, som gennem livet forsøgte at begå selvmord mange gange. Jeg ønskede at give hende lysten til livet tilbage. Derfor havde jeg pålagt mig selv altid at være kampberedt og i stand til at kunne forsvare hende og redde hende. Derfor har jeg i årevis været verdensmester i at undertrykke egne behov og sætte andre først – faktisk var jeg ikke særlig bevidst om egne behov.

Selve sessionen:

Metoden var for mig fantastisk, fantasifuld, uforståelig, ukendt – jeg er ingeniør. Men jeg erfarede, at det virkede, selvom jeg stadig ikke forstår noget af det. Metoden er aparte i forhold til en almindelig samtale. Det er en samtale med lukkede øjne som ikke relaterede til den normale verden, men jeg havde tillid til processen og effekten var fantastisk.

Det helt fantastiske under disse to timer var, at jeg oplevede, at Lisbeth kunne gå med mig ind i mit indre rod, at hun kunne følge med derind og skabe klarhed i rodet. Hun brugte forskellige virkemidler til at føre mig til målet, og hun kunne hele tiden mærke, hvor jeg var. Vi var i verden uden ord.

Under processen kan jeg huske, at jeg tænkte: Dette er vist lidt langt ude…, men alligevel gjorde jeg det, Lisbeth sagde – jeg legede med på det. Heldigvis, for det fungerede jo.

Resultat:

Inden sessionen var problemet, at jeg ikke kunne holde på et job. I bakspejlet kan jeg se, at det var min manglende evne til at mærke mig selv, der havde skabt hele jobproblematikken. Jeg var ufri / låst fast, jeg kunne ikke komme fri.

Essensen er, at det åg, jeg havde i forholdet til min faster, som jeg har slæbt rundt på fra jeg var 6 år, blev fjernet. Det har sat mig fri – det er som at blive lukket ud af et bur.

Det har sat mig så meget fri, at jag i dag kan konstatere, hvad det er, jeg gerne vil, og jeg er blevet bedre til at sætte mig ned og være mor og kvinde. Det har mindsket min grad af frustration, at jeg ikke længere også skal slæbe rundt på dette store år.

Og dette gjorde vi på kun 2 timer. Det har taget mig lang tid gennem livet at blive klar til at modtage denne gave – timingen var rigtig. Inden session løb jeg ind i en episode med en ven, der aktiverede hele dette problemområde. Det var indgangen til, at jeg var klar til at arbejde med denne underliggende problematik med min faster.

Sessionen har hjulpet mig tilbage til mig selv, så jeg i dag kan lytte til mig selv i stedet for at tolke på omgivelserne og gætte på, hvad de har brug for. 

I dag kan jeg konstatere, hvad det er, jeg gerne vil. Jeg er blevet bedre til at sætte mig ned og være mor og kvinde.

På den måde er jeg nu kommet ind til midten i mig selv, hvorfra jeg for første gang er i stand til at mærke og træffe de rette valg – også vedr. job.

Efter-tanker:

Efterfølgende er billedet blevet endnu mere klart for mig …

Min fasters relation til sin mor var tvangsagtig, hun var fængslet i den. På samme måde var jeg fængslet til min faster i ønsket om at redde hende og få hende til at vælge livet frem for døden.

Selvom hun flere gange havde forsøgt selvmord, døde hun en naturlig død. Men jeg var dybt ulykkelige over hendes død, for så havde jeg jo fejlet i min mission at redde hende …

I dag kan jeg se, at det var et nedarvet mønster, som vi begge var fanget i. Et kontroldrama, der handlede om, hvor jeg får min energi fra. Før tog jeg den fra andre, i dag henter jeg den i mig selv.

Mønsteret er nu opløst og væk fra altid. Jeg har ikke mærket det siden. Det, der før var ’rod’ indeni, er opløst, og jeg har taget bevidstheden til mig.

Jeg troede, at problematikken stammede fra min farmor, fordi hun behandlede min faster, som hun gjorde. Lisbeth testede senere, at denne problematik har været i mine forfædres rækker i over 1000 år. Det var en forløsning også at forstå dette perspektiv, det gav en ny mening i mit syn på de nære forfædre og på mennesker i hele tiden. Jeg fik dermed sluppet min vrede på farmor – for hun var jo også kun en slave af samme problematik. Det er svært at forstå, og alligevel er det fuldstændig forløsende …!