Lidt om Lisbeth


photo51-lilla-blaa


Jeg følger min passion …

Jeg har altid været fascineret af menneskers indre potentiale, og hvad der gør os lykkelige. Livet igennem har jeg stræbt efter at udforske og udfolde vores indre kapaciteter og at hjælpe andre med at få øje på de muligheder, der ligger i os alle.

I det meste af mit voksenliv har jeg lyttet til og fulgt min indre stemme. Jeg har blandt andet mediteret i mindst 35 år, fulgt en spirituel Mester i over 25 år og besøgt Indien mere end 25 gange for at opleve og lære mere af dette lands forunderlige spirituelle visdom.

Fra ingeniør til et liv, der favner hele mig …

I 1991 tog jeg springet fra en ingeniørkarriere til et liv med egen virksomhed og fokus på at udvikle og holde kurser om at skabe ”Flow” i livet, skrive, male og arbejde som traume-terapeut.

Min egen traume-historie …

I 2008 lavede jeg en kolbøtte med min bil – den endte på taget og blev totalskadet. Jeg fik piskesmæld, udviklede PTSD og var blevet yderst sensitiv. Det førte til et års sygeorlov og efter 2 år på halv tid måtte jeg tage mod førtidspension. Men …

I årene siden har jeg dykket endnu dybere ned i det menneskelige sind, har styrket og rejst mig gennem brugen af de værktøjer, som jeg tilbyder til klienter og kursister. Jeg giver kun det videre, som jeg har oplevet virker i praksis!

Jeg er tilbage i min virksomhed …

Du kan modtage individuelle sessioner face-to-face i den lille landsby, Vrads, midt i den smukke midtjyske natur, hvor jeg har boet i over 20 år. Vi kan også arrangere en session over nettet – det virker forbavsende godt. Mit hjem og min klinik ligger tæt ved det Heartfulness-meditationscenter, hvor jeg ofte kommer og nyder at fordybe mig i hjertet … 

Min spirituelle interesse – baggrunden for mine bøger …

Under menuen “Bøger af Lisbeth” finder du bl.a. en video, hvor jeg fortæller om min baggrund for at skrive bøgerne. Hver bog har også sin egen hjemmeside – alle info står på siden – følg linket hér 

Jeg arbejder fra det ubevidste, når jeg maler …

Under menuen “Malerier af Lisbeth” finder du bl.a. en video om min maleproces. Der er også link til min særskilte hjemmeside for malerierne – følg linket hér

Hvad kalder lige nu på dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjertet!

Hvis du vil læse mere, har jeg også en personlig hjemmeside – så følg dette link:

Til Lisbeths personlige hjemmeside